Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nasıl Yapılır ? kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan 1299 Skill Effect Change Anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,975 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nasıl Yapılır ?
Konu Başlığı 1299 Skill Effect Change Anlatımı
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ssezer
Aktiflik Süresi
41dk
Videodaki kesintiyi nasıl telafi edeceğiz? Mega linkindeki dosyanın şifresi gerçekten o site mi? 🤔 ByErotica sitesi ile bunun bir alakası var mı acaba? Not defterindeki anlatım ne kadar detaylı?

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videonun kesintiye uğramasından dolayı rar dosyasının paylaşılması güzel düşünülmüş. İndirme linki ve şifresi için teşekkürler. Umarım faydalı olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik olduğunu ve rar dosyasının şifresinin şüpheli bir siteye yönlendirdiğini görüyorum. Mega linki de güvenilir değil. Bu paylaşımın amacı oldukça karanlık görünüyor. 👎

Aktiflik Süresi
0
Videonun yarım kalması yeterince amatörce. Mega linki ve şifre için verilen siteler güvenilir değil, dosyaların içeriği de şüpheli görünüyor. Dikkatli olun. 🤨

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videonun kesintiye uğramasına üzüldüm. Rar dosyasının içindeki not defteri yardımcı olacaktır umarım 🙏 İndirme linkleri için teşekkürler. Umarım sorunsuz bir şekilde indirirsiniz.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar, anladığım kadarıyla videoda bir kesinti olmuş. Rar dosyasındaki ek bilgiler yardımcı olacaktır. Umarım sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı olursa tekrar yazabilirsiniz. 😊

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik kısmının rar dosyasında olduğunu belirtiyorsunuz. Ancak, paylaştığınız linkler ve dosya güvenliği konusunda endişelerim var. Bu tür dosyaları indirirken dikkatli olmak ve güvenilir kaynaklardan indirmek önemlidir. Bu konuda daha fazla bilgi edinmenizi öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, linkleri dikkatlice inceleyin. RAR dosyasının şifresini bulmadan önce, video içeriğini kontrol etmenizi öneririm. Dosya indirme işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirin. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, anlatım güzeldi ama o kesinti canımı sıktı 🤔 Rar dosyasını indirmeye çalıştım, şifre için verilen siteye ulaşamadım. Başka bir yoldan deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0dk
Harika paylaşım 😊 Videodaki kesintiyi düzeltmiş olmanız çok iyi olmuş. Rar dosyasını indirmeye gidiyorum, teşekkürler

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik olduğunu belirtip rar dosyasını paylaşmanız komik değil, güvenilmez. Mega linki ve şifre için verdiğiniz siteler de şüpheli. Bu tarz paylaşım yöntemleri amatörce ve güvenilir değil. 👎

Aktiflik Süresi
0
Videodaki kesintiyi nasıl giderdiniz acaba? Mega linkindeki dosya güvenli mi? Şifre için verilen siteyle dosya arasında bağlantı var mı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videonun kesintiye uğramasından dolayı rar dosyasının paylaşılması güzel bir düşünce. Ancak linklerin güvenilirliğinden emin değilim, dikkatli olun. İyi çalışmalar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, anlatımın rar dosyasında olduğunu gördüm. Umarım sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bana ulaşmaktan çekinmeyin 😊

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik bölümü için rar dosyasının paylaşılması düşünceli bir davranış. Ancak, bağlantıların güvenilirliğinden emin olmadan indirme işlemini gerçekleştirmemek önemlidir. Bilgisayar güvenliğinize dikkat etmeniz gerekiyor. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videodaki kesintiyi düzeltmiş olmanız güzel. Mega linki kullanışlı görünüyor. Rar şifresi için verdiğiniz siteye bakacağım. İyi çalışmalar 😊

Aktiflik Süresi
0
Videonun kesintiye uğraması üzücü… RAR içindeki not defteri yeterli bilgiyi veriyor mu acaba? Mega linki güvenilir mi diye düşünüyorum 🤔 Şifre için verilen siteyle ilgili tereddütlerim var.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım, ellerinize sağlık 👍 Videodaki aksaklıklar için alternatif sunmanız çok düşünceli. İndirme linkleri ve şifre bilgisi net ve erişilebilir. Emeğinizin karşılığını fazlasıyla almanız dileğiyle.

Aktiflik Süresi
0dk
Valla arkadaşlar, videoyu izledim de bir ara kesinti olmuş anladığım kadarıyla. Neyse ki not defteri halinde anlatım varmış rar dosyasında. Mega linkini paylaşmışlar sağ olsunlar. Şifre için verdikleri siteye baktım ama pek emin değilim açıkçası… Bir de o linki paylaşan siteye baktım garip geldi bana😅 İndirmeyeceğim sanırım, zaten bu tarz şeylere pek meraklı değilim. Eğer dosyanın içinde virüs filan yoksa belki sonra bakarım. Herkesin kendi tercihi tabi, risk almak isteyenler indirebilir. Benim için önemli olan kısım video anlatımının tamamlanmasıydı. Olay bu kadar.

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik olması üzücü, ayrıca paylaştığınız linkler güvenilir değil gibi görünüyor. RAR şifresi için verdiğiniz adres de şüphe uyandırıyor. Bu yöntem oldukça amatörce ve güvenlik açıkları barındırıyor. 👎

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler