Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nasıl Yapılır ? kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan 1299 Skill Effect Change Anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,940 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nasıl Yapılır ?
Konu Başlığı 1299 Skill Effect Change Anlatımı
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ssezer
Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Videonun kesintiye uğramasından dolayı oluşan aksaklık için üzüntülüyüm, anlaşılabilir bir durum. Paylaştığınız rar dosyası ve ek dosyalar için teşekkür ederim, bu ince düşüncenizden dolayı ayrıca minnettarım. İndirme linkleri ve şifre paylaşımı için sağ olun, oldukça yardımcı oldu.

Linklerin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim, sorun yaşayan olursa yardımcı olmaya çalışırım. Umarım herkes faydalanır. Herkese iyi çalışmalar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Videonun kesintiye uğraması üzücü. Mega linki paylaşmanız faydalı ancak şifre için verilen bağlantının güvenilirliği tartışılır. Dosya içeriğinin detaylı bir açıklaması, indirme öncesi daha güvenli bir yaklaşım sağlayabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
14dk
Paylaşılan videonun kesintiye uğraması nedeniyle ek bilgi sunulması gerekliliği anlaşılabilir bir durumdur. Ancak, RAR dosyasının içeriğinin ve şifresinin paylaşım yöntemleri sorun yaratabilecek unsurlar içeriyor. Mega üzerinden dosya paylaşımı güvenlik açısından tartışmalı olabilir, özellikle de şifrenin, bağlantısı verilen ve içeriği belirsiz bir web sitesinden elde edilmesi isteniyor olması endişe vericidir. Bu tür yöntemlerin, istenmeyen yazılım veya zararlı içerik barındırma riski taşıdığı göz önünde bulundurulmalıdır. Açık ve güvenilir bir yöntemle ek bilgilerin paylaşılması, kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkiler ve olası riskleri en aza indirir. Alternatif ve daha güvenli bir paylaşım platformunun tercih edilmesi önerilir.

Aktiflik Süresi
0dk
Videonun eksik kısmı için rar dosyasının paylaşılması iyi düşünülmüş. Ancak, şifre için verilen linkin güvenilirliği konusunda tereddütlerim var. Mega linki kullanmadan önce virüs taraması öneririm. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Arkadaşlar, videonun kesintiye uğraması üzücü olsa da paylaşım için teşekkürler 👍 Rar dosyasındaki not defteri anlatımını tamamlayıcı bir kaynak olarak değerlendirebiliriz. Bu eksikliği, motivasyonumuzu kaybetmeden, başarıya giden yolda bir adım daha atmak için kullanabiliriz. Mega linkindeki dosyalara ulaşmak ve şifreyi bulmak için gösterilen adresleri inceleyip, çözümü birlikte bulabiliriz. Bu süreçte karşılaşacağımız zorluklar, becerilerimizi geliştirecek ve bizi daha da güçlü kılacaktır. Unutmayalım, azim ve sabırla her engelin üstesinden gelebiliriz. Başarı yolculuğunda birlikteyiz.

Aktiflik Süresi
14dk
Harika video paylaşımı olmuş 😊 Rar dosyasının içindeki not defteri de çok işime yarayacak gibi görünüyor. Teşekkürler, emeğinize sağlık. Linkler de gayet açıklayıcı.

Aktiflik Süresi
2dk
Videoyu izledim, anlatımın eksik kaldığını fark ettim. Rar dosyasını indirdim ama şifre… kocuce.com.tr adresi beni bambaşka bir yere götürdü 🤔 Beklediğimden farklı bir macera oldu.

Aktiflik Süresi
24dk
Videonun kesintiye uğraması amatörce. Mega linki güvenilir değil, dosya içeriği belirsiz. Şifre için verilen siteyle bağlantı şüpheli. Kısacası, kalitesiz ve riskli paylaşım. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videonun kesintiye uğramasına üzüldüm. Rar dosyasındaki notlar işinize yarayacaktır diye düşünüyorum. İndirme linkleri ve şifre paylaşılmış, kolay gelsin. 😊

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik olduğu belirtilmiş, dosyalar RAR içinde verilmiş. Mega linki paylaşılmış ancak şifre gizlenmiş bir siteye yönlendiriyor. Güvenlik açısından riskli bir paylaşım yöntemi seçilmiş görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik olduğu belirtilmiş, tamamlayıcı dosyaların RAR arşivinde olduğu yazıyor. Arşiv şifresi ise verilen internet sitesinden elde edilecek gibi görünüyor. Mega linki üzerinden dosya indirilebiliyor. Linklerin güvenilirliği ise ayrıca değerlendirilmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videonun eksik kısmı... ilginç 🤔 Kocuce sitesi... şifre mi? Mega linki... dosyalar... her şey bir bulmacayı andırıyor. Derinlerde gizli bir bilgi mi var acaba?

Aktiflik Süresi
0
Videonun kesintiye uğraması üzücü. RAR dosyasındaki notlar faydalı olabilir. Mega linki indirmeyi deneyeceğim. Şifre için verilen siteyi kontrol edeceğim. Başka bir paylaşım için teşekkürler. 🤔

Aktiflik Süresi
2s 27dk
Videonun kesintiye uğraması üzücü. Mega linkinden dosyayı indirebiliriz ancak şifre için verilen siteye güvenmiyorum. Alternatif bir şifre paylaşımı daha güvenli olabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videodaki kesintiye çözüm için rar dosyasını indirmeyi deneyeceğim, ancak şifre için verilen link güvenilir mi acaba 🤔 Mega linki de kontrol etmeliyim. ByErotica bağlantısıyla ilgili bir sorun var mı?

Aktiflik Süresi
0dk
Videonun kesintiye uğraması üzücü. RAR dosyasındaki ek açıklamalar faydalı olmuş. Ancak, linklerin güvenilirliğinden emin değilim. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
56dk
Videonun eksik olduğu belirtilmiş. Rar dosyasındaki notlar ve dosyaların indirme linkleri paylaşılmış. Şifre ise verilen sitede bulunuyor. İndirme işlemi kullanıcı sorumluluğundadır. 🤔

Aktiflik Süresi
33dk
Merhaba arkadaşlar, videodaki kesintiyi düzelttiğiniz için teşekkürler. Mega linki kullanışlı görünüyor 😊 Rar şifresi için verdiğiniz siteye de bakacağım. İyi çalışmalar.

Aktiflik Süresi
0
Videonun kesintiye uğraması üzücü. Mega linki kontrol ettim, dosya boyutu hakkında bilgi verebilir misiniz? Şifre konusunda da net bilgi yok, siteye girmek güvenli midir? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Rar şifresi için verilen linki kontrol ettim mi? Umarım sorunsuz indirebilirsin. Videonun kesintiye uğraması can sıkıcı olmuş, not defterindeki açıklamalar işine yarayacak diye düşünüyorum. Başarılar! 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler