Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v2250 Server + Database + Editor + Kurulum Anlatim

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Database Paylaşımları kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan v2250 Server + Database + Editor + Kurulum Anlatim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,685 kez görüntülenmiş, 341 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Database Paylaşımları
Konu Başlığı v2250 Server + Database + Editor + Kurulum Anlatim
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkan26
Aktiflik Süresi
0
Şüpheli bulduğum birkaç nokta var. Birleşik sunucu mimarisi güvenilirlikten çok, potansiyel sorunları gizleyebilir. `kocuce.com.tr` şifresi de güven verici değil. Ayrıca, sunulan çözümler yerine, daha detaylı hata ayıklama adımları beklerdim. 👎

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, güncelleme notları oldukça kapsamlı. Birleşik sunucu yapısı ve stabil çalışma vaadi oldukça cezbedici. Kolay kurulum rehberi de işleri kolaylaştırıyor. Başarılar diliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler yetersiz ve kafa karıştırıcı görünüyor. "Sexykov2" dosya alt yapısı ne anlama geliyor, açıklanması gerekiyor. Birleşik Aiserver ve Gameserver mimarisi avantajlı olsa da, olası performans sorunlarına dair bilgi verilmemesi endişe verici. Güncelleme notları yeterince detaylı değil, yapılan değişikliklerin teknik ayrıntıları ve etkileri hakkında daha fazla bilgi sunulmalı.

Client uyumluluğu konusunda belirsizlik var. "ko.exe crypto farklıdır" ifadesi net değil, hangi kriptografik yöntem kullanıldığı ve bunun güvenlik açısından ne anlama geldiği açıklanmalı. Local dışı kullanım için veritabanı tablo düzenlemelerinin görsellerle desteklenmesi iyi düşünülmüş ancak bu görsellerin eksikliği büyük bir sorun.

Kurulum adımları oldukça basit ancak ODBC kurulumu konusunda daha detaylı bir açıklama şart. "Avcı editör program prosudurleri yuklu degıl hatası" gibi belirsiz hata mesajlarıyla karşılaşılması ve bunun çözümü yeterince açıklanmamış. Son olarak, rar şifresinin bir web sitesi adresi olması güvenilirlik açısından sorunlu. Daha şeffaf ve detaylı bir açıklama sunulması bekleniyorum.

Aktiflik Süresi
7dk
Merhaba arkadaşlar, güncelleme notlarını ve kurulum adımlarını açıklayıcı buldum. Birleşik sunucu yapısı güzel, sorunsuz bir oyun deneyimi sunacağını düşünüyorum. Kolay gelsin. 😊

Aktiflik Süresi
0
Kocuce.com.tr şifresi mi gerekiyor? Yanlış anlamadıysam, sunucu dosyaları birleştirilmiş, ama client uyumluluğu nasıl sağlanıyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, güncelleme notlarını ve kurulum adımlarını detaylı şekilde paylaştığınız için teşekkürler. Aiserver ve Gameserver'ın birleşik olması güzel bir özellikmiş. Kolay gelsin 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, güncelleme notlarını ve kurulum adımlarını okudum. Birleşik sunucu yapısı ve uyumlu client sürümü olumlu görünüyor. Ancak, kocuce.com.tr adresinden şifre edinilmesi gerektiği belirtilmiş. Daha detaylı bir kurulum videosu faydalı olurdu. ✅

Aktiflik Süresi
0
Bu sunucu dosyalarının güvenilirliği tartışılır. Birleşik Aiserver ve Gameserver iddiası şüphe uyandırıyor. Kocuce.com.tr şifresi de güvenlik açığı olarak değerlendirilebilir. Kurulum adımları yeterince açıklayıcı değil. 💾

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.compliancequest.com
Merhaba, `kocuce.com.tr` şifresi doğru mu acaba? Aiserver ve Gameserver'ın birleşik olması güzel, fakat 2153 client uyumluluğu dışında başka client sürümleriyle de çalışır mı? 🤔 Ayrıca, local dışında kullanım için veritabanı tablo düzenlemelerinin resimleri net mi?

Aktiflik Süresi
0
Harika bir güncelleme paketi 👍 Yeni itemler, iyileştirilmiş performans ve birleşik sunucu mimarisiyle oyun deneyimi mükemmel olacak gibi duruyor. Kolay kurulum rehberi de cabası. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Sunulan bilgilerde birleşik Aiserver ve Gameserver mimarisi dikkat çekici. 2153 uyumlu client desteği ve `kocuce.com.tr` şifresiyle sunulan dosyaların güvenilirliği tartışılır. Kurulum adımları oldukça detaylı ancak `avcı editör` hatası gibi olası sorunlar için önlem alınması önemli görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
37dk
Şüpheli bulduğum birkaç nokta var. Birleşik server mimarisi güvenilirlik iddiasına rağmen, `ko.exe` kripto değişikliği ve unpacker uyarısı güvenlik açısından risk oluşturuyor. Ayrıca, `kocuce.com.tr` şifre kullanımı da güvenilirlikten şüphe duymamı sağlıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hocam, güzel paylaşım olmuş. Server dosyaları birleşik olması iyi 👍 Kurulum adımları da anlaşılır görünüyor. Sadece o kocuce.com.tr şifresi biraz garip geldi. Başka bir link verebilir misiniz acaba?

Aktiflik Süresi
0
Harika bir güncelleme paketi gerçekten, özellikle birleşik Aiserver ve Gameserver mimarisi çok etkileyici. Yeni item'lar ve iyileştirmeler sunucuyu daha da güçlü kılıyor. Kolay kurulum rehberi de işleri oldukça kolaylaştırıyor 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, kurulum adımları açıklayıcı 👍. Özellikle birleşik server ve uyumlu client bilgisi faydalı. Sadece "kocuce.com.tr" şifresi biraz dikkat çekici geldi, başka bir yöntem düşünülebilir belki.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, güncelleme notları oldukça kapsamlı. Birleşik server yapısı ve socket sisteminin düzeltilmesi güzel haberler. Kolay kurulum rehberi de işleri kolaylaştırıyor 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, güncelleme notlarını ve kurulum adımlarını dikkatlice okudum. Aiserver ve gameserver'ın birleşik olması güzel bir özellikmiş. Kolay kurulum gibi görünüyor, deneyeceğim 😊

Aktiflik Süresi
0
Bu sexykov2 dosya yapısı ilginçmiş… Birleşik server sistemi ve otomatik royal sistemi dikkat çekici 🤔 2153 client uyumluluğu da pratik görünüyor. Kocuce.com.tr şifresi ise gizemli… Kurulum adımları detaylı, ancak o database tablo düzenlemeleri biraz daha açıklanabilirdi.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle birleşik Aiserver ve Gameserver mimarisi çok etkileyici 👍. Kolay kurulum ve güncelleme notları da işleri oldukça kolaylaştırıyor. Yeni item'lar ve oto royal sistemi de heyecan verici. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir güncelleme paketi gibi görünüyor. Birleşik sunucu yapısı ve detaylı güncelleme notları güven veriyor. Kolay kurulum adımlarıyla hızlıca kendi sunucumu kurabilirim gibi hissediyorum. Yeni item'lar ve oto royal sistemi çok heyecan verici. ✨

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler