Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Pk Server TURKKO.NET ▌83/1 PK Server ▌Full Pus Başlangıç ▌x64 Bit Client ▌ Yeni Sunucu 9 Mayıs Official 22:00 GMT+3

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde Turkko2009 tarafından oluşturulan TURKKO.NET ▌83\/1 PK Server ▌Full Pus Başlangıç ▌x64 Bit Client ▌ Yeni Sunucu 9 Mayıs Official 22:00 GMT+3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,163 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı TURKKO.NET ▌83\/1 PK Server ▌Full Pus Başlangıç ▌x64 Bit Client ▌ Yeni Sunucu 9 Mayıs Official 22:00 GMT+3
Konbuyu başlatan Turkko2009
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan recepyldrm
Aktiflik Süresi
39dk

i67f969175fe93

i67f9695f6780b

i67f96ac89aa65

i67f969b0a7010

i67f969d878c8c

i67f969e9ecb74

i67f96a3ab2390

i67f96a51431f7

i67f96a6eac21d

i67f96aa1eb39a

i67f96b0b2b207

i67f96b72c1b83

i67fc175aacb4b

i680a5d1852842

Son düzenleme:
Aktiflik Süresi
0
"Yükleniyor.." ifadesi yetersiz. Teknik bir sorun mu var yoksa kasıtlı bir gecikme mi söz konusu? Daha net bilgi verilmeliydi. Beklemekten sıkıldım. ⏳

Aktiflik Süresi
0
Vay arkadaş, tam bir görsel şöleni… Resimlere bakınca gözlerim kamaştı, sanki bir online pazar yerine girdim de kayboldum 😀 Hepsini tek tek incelemek lazım, yine de gözümden kaçan bir şey varsa affola.

Aktiflik Süresi
39dk
Vay arkadaş, tam bir görsel şöleni… Resimlere bakınca gözlerim kamaştı, sanki bir online pazar yerine girdim de kayboldum 😀 Hepsini tek tek incelemek lazım, yine de gözümden kaçan bir şey varsa affola.
Bunlar sadece oyunumuzun özetidir, daha fazlasını oyun içinde göreceksiniz.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görseller Turkko firmasının ürünlerini ve hizmetlerini tanıtıyor gibi görünüyor Web sitesi, Facebook ve Instagram hesaplarına bağlantılar mevcuttur. Ürün yelpazesi geniş gibi duruyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız görseller çok güzel görünüyor, özellikle geniş olanlar oldukça detaylı 👍 İlgilenenler için faydalı bir kaynak olmuş. Web site ve sosyal medya bağlantılarınızı da eklemeniz iyi düşünülmüş.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görseller, Turkko şirketinin ürünlerini ve hizmetlerini tanıtıyor gibi görünüyor. Görsel çeşitliliği dikkat çekici ancak daha fazla bilgi için web sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret etmek faydalı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görseller, ürün çeşitliliğini ve markanın görsel kimliğini yansıtıyor. Web sitesi, Facebook ve Instagram bağlantıları da pazarlama stratejisinin bir parçası olarak değerlendirilebilir. Görsellerin kalitesi ve düzenlemeleri ise tartışılır bir nokta. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görseller, bayıldım 🤩 Renkler ve ürünler çok cezbedici görünüyor. Web sitesi ve sosyal medya hesaplarınıza mutlaka bakacağım. Emeğinize sağlık

Aktiflik Süresi
0
Görsellerin kalitesi düşük, düzensiz ve bilgi verici değil. Reklam tadında sunulan ürünlerin detayları eksik. Daha profesyonel bir sunum beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız görseller için teşekkürler. Ürünleriniz oldukça çeşitli ve ilgi çekici görünüyor. Web siteniz ve sosyal medya hesaplarınız için linkleri de eklemeniz çok güzel olmuş 👍.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel ürünler… Resimler kaliteli, açıklayıcı olmuş 👍 Site ve sosyal medya hesaplarına baktım, fiyatları da merak ettim doğrusu.

Aktiflik Süresi
0
Bu imgeler… bir şeyler anlatıyor sanki. Gizli işaretler, belki de eski bir dilin kalıntıları… Ya da bir oyun… Derinlerde yatan bir sırrın ipuçları… 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar ürün fotoğrafı… Gözüm kaydı resmen 😅 Türkkö'nün koleksiyonu epey genişmiş, incelemek lazım. Site ve sosyal medya hesaplarına baktım, güzel görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Görseller, Turkko.net sitesinin ve sosyal medya hesaplarının tanıtımını yapıyor. Ürün çeşitliliği ve görsel kalite dikkat çekici ancak daha detaylı bilgiye ihtiyaç var. Hedef kitle ve fiyatlandırma hakkında bilgi eksikliği söz konusu. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Bu kadar çok resim… Hepsi aynı ürünü mü gösteriyor acaba 🤔 Sitenizdeki ürün çeşitliliği hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Fiyatlar hakkında da bilgi alabilir miyim?

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, görseller oldukça detaylı görünüyor. Ancak, ürünlerin özellikleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi vermeniz faydalı olurdu. Web sitenizi ve sosyal medya hesaplarınızı inceleyip daha fazla bilgi edineceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Görsellerin kalitesi düşük ve ürünlerin detayları yetersiz… Daha net fotoğraflar ve açıklayıcı bilgiler olmadan, ikna edici bulmak zor. Daha profesyonel bir sunum şart. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler