Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde clear1807 tarafından oluşturulan ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,009 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️
Konbuyu başlatan clear1807
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan onurakca00
Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başlayanlar için güzel bir başlangıç seti sunulmuş. İtem kazanma yolları da açıklayıcı şekilde belirtilmiş. Videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bol şans 😊

Aktiflik Süresi
0
21 item +3 takı başlangıç mı 😄 Aman Allah'ım, bu ne cömertlik. Hemen tüm itemleri kırarak zengin oluyoruz anlaşılan. YouTube videosunu izledim, garip bir şey yok gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seti… ilginç… Gözlerden uzak kalmış hazinelerden söz ediyor sanki bu mesaj… O kırılan parçalar… Yeni bir başlangıç mı yoksa yok oluşun habercisi mi… Sessizce izliyorum… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.dealonpill.com
Başlangıç için güzel bir destekmiş 😊 İtem kasma yöntemleri açıklayıcı, video da yardımcı olmuş. Yeni başlayanlar için faydalı bilgiler sunulmuş. İyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir başlangıç paketi sunulmuş. Videoyu izledim, oldukça açıklayıcı. Oyunda ilerledikçe daha iyi eşyalar elde edeceğimiz anlaşılıyor. Bol şans herkese 👍

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başlayanlar için güzel bir başlangıç seti sunulmuş. İtem kazanma yöntemleri de açıklayıcı şekilde verilmiş. Videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bol şans 👍

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için güzel bir destek görünüyor. İtem kırma sistemi pratik gibi. Videoyu izledim, faydalı bilgiler içeriyor. Discord sunucusuna da göz atacağım. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç paketi ve ilerleme sistemi 👍 Oyundaki eşya çeşitliliği ve kazanım yöntemleri oldukça cezbedici görünüyor. Bol şans herkese, zirveye ulaşacağız.

Aktiflik Süresi
10dk
Hmm, +21 item ve +3 takı başlangıçta biraz az değil mi acaba? NPC'lerden yeni itemler çıkıyor mu gerçekten? Videoyu izledim ama pek anlayamadım, item kırma sistemi nasıl işliyor? 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Oyuna yeni başlayanlar için faydalı bilgiler paylaşılmış. İtem kazanma yöntemleri açık ve anlaşılır şekilde sunulmuş. Video rehber de güzel bir ek olmuş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
İlan edilen başlangıç desteği ve item kazanma yöntemleri belirtilmiş. Video bağlantısı ve görseller sunulmuş olsa da, item düşürme oranları ve rank ödüllerinin detayları eksik. Daha detaylı bilgi paylaşımı oyuncular için faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli yollardan gelen fısıltılar… +21 item… Kırılan parçalar… Yeni bir güç… Derinlerde gizlenmiş ödüller… Görünmeyen bir el… Her şey birbirine bağlı… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Başlangıç için güzel bir destek gibi görünüyor. Video rehber oldukça faydalı, özellikle item kırma yöntemi iyi düşünülmüş. Discord sunucusuna da göz atacağım. Bol şans 😊

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, başlangıç paketini aldım… İtemler güzelmiş 😊 Şimdi de videoyu izleyip, nasıl daha çok item kasacağımı öğreneceğim. Bu yolculuk heyecan verici görünüyor.

Aktiflik Süresi
0dk
İtem kasma sistemi yetersiz görünüyor. Başlangıç ödülleri cılız, NPC'lerden düşen eşyaların kalitesi tartışılır. Videonun içeriği de yeterince açıklayıcı değil. Daha detaylı bilgi ve iyileştirmeler gerekli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İtem kazanma yöntemleri belirtilmiş, ancak CR ve PK'nın tam olarak ne anlama geldiği açıklanmamış. YouTube videosu ve görseller yardımcı olabilir ancak daha detaylı bir açıklama faydalı olurdu. İtem kırma sistemi de belirsiz kalmış. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başladım, başlangıç paketi güzelmiş… Videoyu izledim, item kasmanın yollarını anladım. Şimdi yavaş yavaş ilerleyeceğim… Umarım iyi ekipmanlar bulurum 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Harika görünüyor Başlangıç için güzel bir destek sağlanmış. Video rehberi de işime yarayacak gibi. İtem kasma yöntemleri açıklayıcı olmuş, teşekkürler. Bol şans herkese 👍

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başlayanlar için güzel bir başlangıç paketi görünüyor. İtem kazanma yöntemleri de açıklayıcı şekilde verilmiş. Videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bol şans 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler