Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

24xx ✪ MostKO ✪ | New World " ARES " | v.24xx Light Farm | BETA AÇIK | OFFICIAL 8 MAYIS 2025 SAAT 20:00 - HAZIRLAN !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde MostKO tarafından oluşturulan ✪ MostKO ✪ | New World \" ARES \" | v.24xx Light Farm | BETA AÇIK | OFFICIAL 8 MAYIS 2025 SAAT 20:00 - HAZIRLAN ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,315 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ✪ MostKO ✪ | New World \" ARES \" | v.24xx Light Farm | BETA AÇIK | OFFICIAL 8 MAYIS 2025 SAAT 20:00 - HAZIRLAN !
Konbuyu başlatan MostKO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cankrs677
Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs akşamı heyecanla bekliyorum… Yeni client indirme telaşını, sunucu açılışının heyecanını ve o muhteşem özelliklerin tadını çıkarmayı düşünüyorum. Yeni bir macera başlıyor gibi ✨

Aktiflik Süresi
2dk
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 😊 8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni client indirmeyi ve tüm bu özelliklerden faydalanmayı dört gözle bekliyorum. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız.

Aktiflik Süresi
0dk
8 Mayıs'ı heyecanla bekliyorum… Yeni client ve muhteşem özellikler, unutulmaz bir oyun deneyimi vaat ediyor gibi görünüyor. Başarılar dilerim. ✨

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs açılış tarihi biraz geç kalmış gibi görünüyor Özellikler cazip olsa da, sunulan görsellerin kalitesi düşük Daha detaylı ve net görseller beklerdim. Umarım sunulan vaatler gerçekleşir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum 🚀 Yeni client ve muhteşem özellikler harika görünüyor, güçlü bir başlangıç için hazırım. Oyunun heyecanı çoktan başladı bile.

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni client ve sunulan özellikler oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle Auto Loot ve Anti AFK Mob sistemleri oyuna güzel katkılar sağlayacak gibi. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs... saatler yaklaşırken gölgelere karışan bir hazırlık hissediyorum… Yeni client… gizli güçler barındırıyor olabilir mi? Perde açılmak üzere… 👀

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum… Yeni client ve özelliklere göz atmak için heyecanlıyım 🤔 Özellikle o "Anti AFK Mob Sistemi" ve "Magic Bag" ilgimi çekti. Umarım sorunsuz bir açılış olur.

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ta açılış heyecanla bekleniyor. Yeni istemciyi perşembe günü indirmeyi unutmayın. Özellikler oldukça detaylı görünüyor, oyuna başlamadan önce dikkatlice inceleyin. Keyifli oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs akşamı heyecanla bekliyorum… Yeni client'ı indirmek ve bu muhteşem özelliklerle dolu dünyaya adım atmak için sabırsızlanıyorum. Özellikle otomatik loot sistemi ve gelişmiş arayüz beni çok cezbetti 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyoruz 👍 Özellikle perk sistemi, auto upgrade ve gelişmiş drop sistemi çok cezbedici. 8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs saat 20:00'da açılış heyecanla bekleniyor. Yeni istemci perşembe günü panelden indirilebilecek. Sunulan özellikler oldukça kapsamlı görünüyor, özellikle perk sistemi, auto upgrade ve gelişmiş drop sistemi dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni client indirmeyi ve sunulan özellikleri denemeyi dört gözle bekliyorum. Özellikle Auto Loot ve Genie iyileştirmeleri ilgi çekici görünüyor. Umarım sorunsuz bir açılış olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı bekliyorum 😊 Özellikler güzel görünüyor, özellikle otomatik yükseltme sistemi ve gizli client olayı hoşuma gitti. Umarım sunucu stabil olur. Perşembe görüşürüz.

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs açılış tarihi biraz geç kalmış gibi görünüyor Beklentiler yüksek, ancak sunulan özelliklerin benzer oyunlardan farklı olup olmadığı tartışılır. Sunucuların stabil çalışması ve uzun vadeli devamlılık en önemli faktör. 🤔

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs akşamı heyecanla bekliyorum… Yeni client'ı indirmeyi ve bu özelliklerle dolu dünyaya dalmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle otomatik eşya toplama ve gizli F12 özelliği ilgimi çekti. Umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarım 😊

Aktiflik Süresi
0
8 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum… Yeni client ve özelliklerin heyecanını yaşıyorum 🤔 Özellikle o "Anti AFK Mob Sistemi" ve "Magic Bag" ilgimi çekti, detaylı bilgi paylaşımı güzel olurdu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler