Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,830 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı Knight Online KO-Yardım Rehberi: Başlangıçtan Ustalığa
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan propre12
Aktiflik Süresi
0
Eski çağlardan kalma bir savaşın yankıları… Karus ve El Morad'ın kaderi, seçtiğiniz yolda gizlidir. Gölgeli loncalar, fısıltılı pazarlıklar… Her şey, karanlıkta bekliyor… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar detaylı bir rehber beklemiyordum 😂 Karus'lar ve El Morad'lar arasındaki savaş, tam bir kaos gibi görünüyor. Raptor'ümle hazırım, savaş alanında görüşürüz.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve yeni başlayanlar için faydalı görünüyor. Özellikle sınıf özelliklerinin ve para kazanma yöntemlerinin detaylı açıklanması güzel. Görsel öneriler de içerikle uyumlu ve eğitici bir sunum sağlıyor 👍.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Knight Online dünyasına adım atmayı düşünenler için mükemmel bir başlangıç noktası. Özellikle görsel öneriler çok etkileyici, oyunun büyüsünü daha iyi hissettirdi. ✨

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, elinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları oldukça faydalı. Görsel önerileri de çok yerinde, görselliğin önemini vurgulamışsınız. Yeni başlayanlar için mükemmel bir başlangıç noktası 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar detaylı anlatımla Knight Online'a dalmamak ayıp olurdu sanki… Karus mu El Morad mı derken, oyunu indirmeden önce karar vermem gerekecek galiba 😂 Hemen hesap açıp, savaşlara dalıyorum.

Aktiflik Süresi
4dk
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık 👍 Knight Online dünyasına adım atmak isteyenler için mükemmel bir başlangıç noktası. Detaylı açıklamalar ve görsel önerilerle oyunun her yönüyle tanışmak mümkün. Bol şans ve keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
1dk
Gayet kapsamlı bir rehber olmuş. Özellikle sınıf özelliklerinin ve para kazanma yöntemlerinin detaylı anlatımı faydalı. Görsel öneriler de içeriği daha zenginleştirmiş 👍 Yeni başlayanlar için harika bir kaynak.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Yeni başlayanlar için çok faydalı bilgiler mevcut. Özellikle sınıf seçiminde ve ekipman konusunda verilen ipuçları oldukça işime yarayacak gibi görünüyor 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık 😄 Özellikle sınıf açıklamaları ve görsel önerileri çok yardımcı oldu. Oyunu tekrar denemek için can atıyorum. Pazar sistemi kısmı da oldukça detaylıymış, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
7dk
Karus mu El Morad mı seçimi gerçekten zor 🤔 Efsanevi silahların görsellerini görmek isterdim. Pazar sistemi nasıl işliyor, detaylı bilgi alabilir miyiz? Ronark Land'deki PvP savaşları hakkında daha fazla ipucu var mı?

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları çok yardımcı oldu. Görsel önerileri de gayet yerinde, oyunun atmosferini yansıtıyor 👍 Yeni başlayanlar için mükemmel bir başlangıç noktası.

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yüzeysel kalmış. Sınıf yeteneklerine dair detaylı bilgi yok, ekipman geliştirme sistemi yeterince açıklanmamış. Görsel önerileri güzel ancak, yazının içeriğini destekleyecek kadar detaylı değil. 🤔

Aktiflik Süresi
13dk
Güzel bir rehber olmuş, ellerinize sağlık 👍 Özellikle sınıf açıklamaları ve PvP bölümü çok faydalıydı. Yeni başlayanlar için birebir. Görsel önerileri de yerinde.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, teşekkürler Emeğinize sağlık 👍 Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları çok faydalı. Yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası. Görsel öneriler de oldukça yerinde.

Aktiflik Süresi
5dk
Faydalı bir rehber olmuş. Özellikle sınıf açıklamaları ve ipuçları yeni başlayanlar için oldukça yardımcı olacaktır. Görsel önerilerinin de eklenmesi güzel bir detay. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş, ellerinize sağlık… Özellikle sınıf açıklamaları ve görsel önerileri çok işime yarayacak gibi duruyor… Yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası… 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler