Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

K_NPC ByType Mantığı için yardım istiyorum.

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde YARDIM GENEL kategorisinde futti133 tarafından oluşturulan K_NPC ByType Mantığı için yardım istiyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı YARDIM GENEL
Konu Başlığı K_NPC ByType Mantığı için yardım istiyorum.
Konbuyu başlatan futti133
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan futti133
Aktiflik Süresi
3s 50dk
Merhabalar herkese. Bir örnek ile derdimi anlatacak olursam; örneğin Moradon'da bir npc var ve bu npcnin K_NPCPOS daki TrupNumber kodu '0'. K_NPC baktığımda, ByType kısmının 74 olduğunu görüyorum. NPC menüsü açılıp işlem yapılabiliyor. NPC bir premium npcsi. ByType 28 olmadığına göre sanıyorum EVT ile de bir bağlantısı yok. Peki ByType mantığını anlatabilecek ve yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim. 74, 46 vb. sayıların anlamı nereye göre neye göre yazılıyor ve menü açılıyor? Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler