Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

İnsani Yardım Derneği

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan İnsani Yardım Derneği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,346 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı İnsani Yardım Derneği
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops
Aktiflik Süresi
8s 4dk
Site Adı: Şefkat Eli
Site Adresi: Sefkateli.org.tr
Site Konusu: İnsani yardım derneği - Bağış Derneği
Açıklama

İnsani yardım derneği arıyorsanız hoş geldiniz. Silahlı çatışma patlak verdiğinde veya doğal afetler meydana geldiğinde, tüm topluluklar etkilenir ve günlük yaşamları ve uzun vadeli kalkınma beklentileri kesintiye uğrar. Sadece bu değil, pek çok farklı yerde dünya genelinde pek çok insan yardıma muhtaç haldedir. Ne yazık ki açlıkla, susuzlukla baş başa kalabilmektedir.

Bu dernek aracılığıyla kurban bağışı, su kuyusu bağışı, gıda paketi bağışı gibi çok sayıda bağış yapılabilmektedir.

İnsani Yardım Derneği

İnsani yardım, acil durumlar sırasında ve hemen sonrasında hayat kurtarmak ve acıları hafifletmek için tasarlanırken, kalkınma yardımı, herhangi bir toplumda ekonomik, kurumsal ve sosyal kalkınmayı engelleyebilecek, özellikle sistemik yoksulluk gibi devam eden yapısal sorunlara yanıt verir ve bina inşasına yardımcı olur. Hem insani yardım hem de kalkınma yardımı birbiriyle ilişkilidir ve farklı yardım biçimleri genellikle hem insani hem de kalkınma bileşenlerine sahiptir.

logo.svg

Kalkınma yardımı, insani yardım olmadan da var olabilir (insani krizleri olmayan gelişmekte olan ülkelerde), ancak krizler sırasında ve sonrasında insani yardıma ek olarak da sıklıkla bulunur. Örneğin bir ülkede deprem olursa kısa süreli insani yardıma ihtiyaç duyulur. Buna yiyecek ve , geçici barınak sağlanması ve sağlık hizmetleri dahildir.

Adak Kurbanı – Akika Kurbanı

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği yardıma muhtaç kişilere yardımcı olmaya çalışmaktadır. Açlık sınırında yaşayan insanların et ihtiyacını karşılamak ve anne ve çocukların beslenme bozuklukları nedeniyle yaşadıkları sağlık sorunlarının önüne geçmek adına kurban bağışı için Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği’ne yapabilirsiniz. veya için hemen Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği web sitesine giriş yapabilirsiniz. Sefkateli.org.tr linkine tıklayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler