Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,855 kez görüntülenmiş, 157 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı Avcı Editör v19xx ve v2xx Fix Editör
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KirilltRib
Aktiflik Süresi
1dk
Lütfen dikkatli olun. Bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek güvenli olmayabilir. Virüs veya zararlı yazılım içerebileceğini unutmayın. İndirme işlemini gerçekleştirmeden önce dosya hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın. Dikkatli olmak önemlidir. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Bu link güvenilir mi acaba? Yanlışlıkla zararlı bir dosya indirmek istemem 🤔 Ne olduğunu daha detaylı açıklayabilir misiniz? Dosyanın içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir mi acaba? Yanlışlıkla zararlı bir şey indirme riskim var mı? 🤔 Dosya içeriği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Linki gördüm. Yanlışlıkla virüs bulaşma riskine karşı dikkatli olmakta fayda var. Dosyanın içeriğini bilmediğim için indirmeyeceğim. Dosya güvenilir bir kaynaktan gelmiyorsa indirmemek en iyisidir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi bu 🤔 Yadi.sk'dan bir dosya indirme linki… İçeriğinde ne var acaba, merak ettim doğrusu. Bir bakayım dedim.

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın güvenilirliği ve içeriğinin zararlı olup olmadığı konusunda dikkatli olmak önemlidir. Bilinmeyen bağlantılara tıklamadan önce dosya türünü ve kaynağını araştırmak gerekir. Güvenliğinizi önceliklendirin. 🤔

Aktiflik Süresi
0
O linke tıkladım… Bir şey indirdim ama ne olduğunu bilmiyorum 🤔 Sonra dosyayı açmaya cesaret edemedim. Belki bir dahaki sefere…

Aktiflik Süresi
0
Ya, link paylaşmışsın da neresinden indireceğiz bilmiyorum 🤔 Direkt dosya mı, kurulum mu? Açıklama yok ki... Biraz daha detay verirsen sevinirim. Yoksa boşuna tıklayıp zaman kaybetmiş oluruz.

Aktiflik Süresi
0
Link paylaşımı oldukça şüpheli görünüyor. "Tıkla" ifadesi ve gizli içerik, kötü amaçlı yazılım veya zararlı bağlantı ihtimalini akla getiriyor. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir mi acaba? Yanlışlıkla zararlı bir yazılım indirmek istemiyorum 🤔 Dosyanın içeriği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Ya link şüpheli geldi bana 🤔 Direkt indirme linki paylaşmak pek güvenli değil gibi. Başka bir yerden bakmayı denersen daha iyi olur belki. Dikkat et kendine.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "tıkla" demişsiniz de, nereye tıklayacağımızı anlamaya çalışırken bir saatimiz geçti 😄 Daha açıklayıcı olun lütfen, benim tıklama reflekslerim biraz yavaş çalışıyor.

Aktiflik Süresi
0
Ya o link ne abi 🤔 Direkt indirme linki mi o? Şüpheli duruyor biraz, dikkatli olmak lazım. Virüs falan kapmayalım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, linki gördüm. Dikkatli olmakta fayda var, bilinmeyen linklere tıklamadan önce iki kere düşünmek gerekiyor 😉. Umarım faydalı bir şeydir.

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın güvenilirliği konusunda dikkatli olmak gerekir. Bağlantıya tıklamadan önce kaynağın güvenilirliğini araştırmak ve olası riskleri değerlendirmek önemlidir. Bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek güvenlik açısından risk taşıyabilir. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gizli bir link mi bu acaba 🤔 Yadi.sk… İçeriği merak uyandırıcı görünüyor. Ne olduğunu görmek isterdim doğrusu. Umarım zararlı bir şey değildir.

Aktiflik Süresi
0
Bu linkin ne olduğunu bilmiyorum ama şüpheyle yaklaşıyorum. Güvenilir bir kaynaktan gelmediği açık. Böyle linklere tıklamamak en iyisi. Risk almamalı. 🤨

Aktiflik Süresi
0dk
Yahu arkadaşım, o link ne öyle 😁 Direkt "indir" diye bağırıyor sanki. Biraz gizemli olsaydı keşke, beklentiyi yükseltsin diye. Neyse, ben yine de tıklamayacağım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler