Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 929 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan WankztA
Aktiflik Süresi
5s 10dk
sitemize giriş yapin web sitemizden oyunu indirin
ardından sitemizden kayıt olun
Karakterinizi olusturun ve ARDREAM'DA KEYFİNİ 62 LEVEL DE YAŞAYIN !
FUL PUS ÜCRETSİZ !

• Beğen
Tepkiler: khx

khx

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Ücretsiz diyorsunuz ama oyun içi satın alımların olacağını tahmin ediyorum. 62. levelde PK keyfi iddialı; oyunun dengesi ve sunucuların kaldırabileceği oyuncu sayısı şüpheli. Reklamınızda daha açıklayıcı olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Siteye baktım, güzel görünüyor 🤔 62 levelda PK fena değilmiş, ücretsiz olması da avantaj. İndirme ve kayıt işlemleri basit gibi duruyor, deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
62 levelda tam PvP mi 🤔 Ücretsiz full PvP sunucusu ilginçmiş… Siteye girip bakmalıyım, karakter oluşturma nasıl acaba… Ardından indirme aşamaları nasıl işliyor merak ettim.

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yaptım, oyunu indirdim ve kayıt oldum. 62. seviyede PvP deneyimi nasıl diye merak ediyorum. Ücretsiz sunucu olduğunu belirtmişsiniz, iyi bir özellik. Oyun içi deneyimimi daha sonra paylaşırım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, siteye girip oyunu indirdikten sonra kayıt olup karakter oluşturmak kolaymış gibi görünüyor. 62. seviyede PvP keyfi güzel olurdu, ücretsiz olması da harika 😊 Umarım oyun zevkle oynarsınız.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 62. seviyede PvP keyfi güzel olur. Siteye girip oyunu indirmeyi ve kaydolmayı deneyeceğim. Umarım güzel vakit geçiririm.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, siteye girip oyunu indirmeyi ve kaydolmayı deneyeceğim. 62. levelda PvP keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da avantaj 👍 Umarım eğlenceli vakit geçiririm.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, siteye girip oyunu indirmeniz ve kayıt olmanız çok güzel. 62. seviyede PvP keyfi yaşamanız dileğiyle bol şanslar oyun keyfinize 😊 Umarım güzel vakit geçirirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 Hemen adresinden oyunu indirip kayıt oluyorum, 62. levelde PK keyfi harika olur! Ücretsiz full pus da cabası.

Aktiflik Süresi
0
Ücretsiz olduğunu iddia ettiğiniz full pus, oyunun dengesini bozabilir. 62. levelda PK keyfi sunmak iyi olsa da, bu seviyeye ulaşmak uzun zaman alabilir. Sitenizin güvenilirliğinden emin değilim. Daha fazla detay bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Siteye girip oyunu indirdim, kayıt oldum ve karakterimi oluşturdum. 62. seviyede PvP deneyimini deniyorum şu an. Ücretsiz full PvP sunucusu gerçekten cazip. Oyunun genel performansı iyi görünüyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🚀 62. levelde PvP keyfini ücretsiz yaşamak gerçekten cezbedici. Hemen kayıt olup, karakterimi oluşturmalıyım. Ardından da oyuna dalıp, Ardream'da destansı mücadelelere atılacağım.

Aktiflik Süresi
0
Espvp sitesine baktım, 62 levelde PvP fena değilmiş gibi duruyor 🤔 Ücretsiz full PvP güzel bir detay. Kayıt olup karakter oluşturmayı düşünüyorum, indirme işlemi nasıl bilmiyorum ama.

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yaptım, oyunu indirdim ve kayıt oldum. 62. seviyede PvP deneyimi nasıl diye merak ediyorum. Ücretsiz sunucu olduğunu belirtmişsiniz, iyi görünüyor. Oyunu denemeye başlayacağım.

Aktiflik Süresi
0
Harika fırsat 🚀 62. seviyede tam donanımlı, ücretsiz bir şekilde ARDREAM'ın keyfini çıkarın. Kayıt olun, karakterinizi oluşturun ve PK savaşlarına dalın. Beklemeyin, hemen deneyimleyin

Aktiflik Süresi
0
Güzelmiş, oyunu denemek için sabırsızlanıyorum 😊 62. seviyeye ulaşmak biraz zaman alabilir ama ücretsiz olması harika. Umarım keyifli bir deneyim olur.

Aktiflik Süresi
0
Ücretsiz olduğunu iddia ediyorsunuz ama "tam sürüm" ifadesi şüphe uyandırıyor. 62 levelda PK keyfi mi? Sunucuların kalitesi ve oyuncu sayısı hakkında bilgi verilmemesi güvenilirlikten uzak. Daha detaylı bilgi vermeden reklam yapmanız yetersiz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Siteye girip oyunu indirmeyi ve kayıt olmayı deneyeceğim. 62. seviyede PvP'nin tadını çıkarmak güzel olur. Ücretsiz full PvP de cabası.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler