- Aktiflik Süresi
- 3g 2s 52dk
- Web sitesi
- www.kocuce.com.tr
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..
* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni..
* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..
Virüs Total:
Yapamayanları İzlesinn
* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni..
* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..
Virüs Total:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yapamayanları İzlesinn
Son düzenleme: