Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,358 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 14 Şubatta PrimeKoWorld Homeko sizlerle
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byjacckk
Aktiflik Süresi
18dk
Piyasada Kendine Has Tarzı İle Dikkatleri Üzerine Çeken Primekoworld / Sunucusu Yeni Event Haritaları Ve Yeni Özellikleriyle 14 Şubatta 2.Sezonu ile Sizlerle. Şuanda Beta Açık Olup Gönül Rahatlığıyla Girip Tadını Çıkarabilirsiniz.
Tamamen Playtowin Şeklinde Hazırlanmış Bu Sunucuda Para Yatırmadan Da Zevk Alabilirsiniz.
ve Atarak Karakterinizi Güçlendirebilirsiniz.
80 Level Hızlı Başlangıç / +8 Chitin / +8 High Class Weapon / Görev Takıları / Skiller Açık / Full Pus
/// Her Kestiğiniz Moblardan Üzerinize Manner Point Gelir, Manner Storeden Kc'ye Çevirebilirsiniz.
/// Atarak Box / Drop Box / Hepa Box / Unique Box / Gamble Box / 1nd Accessory Box / 2nd Accessory Box / 70 Quest Job Box / Prime Box, Elde Edebilirsiniz.
/// Her Aldığınız Kilde Üzerinize 1 Adet Kill Quest İtem Gelir ( 150 Adet Olunca Shozin Npcsinde 1 Adet Kill Box'a Çevirebilirsiniz. ) Ayrıca 500 K Coins Gelir.
GoldBar // ShozinNpc'sinde GoldBar Kırdırarak Çeşitli Materyallar Elde Edebilirsiniz.
Goldbar ve İtem Değerli Olan Bu Server Tamamen Zevk Odaklı Mantık Üzerine Kurulmuştur. Bir Çok Event ve Pazar Günleri Nakit Ödüllü Csw'ler Düzenlenmektedir.
Para Yatırmak Yok !
Oyunumuz Açıktır Girip Göz Atabilirsiniz.
Özel Afk Haritasi
Kendine Has Ronarkland
Özel NPC İçerikleri.
Knight Online Zevkini Yaşamak İsteyen Herkesi Bekleriz.
#EmeklerinizeSahipÇıkıyoruz.
Tamamen Dürüst Şeffaf Güvelinir Yönetim Anlayışı İle 7/24 Yönetici desteği. 14 Şubatta Büyük Açılışa Herkesi Bekliyoruz.
Website: primeko.world
Prime Dönem Başladı !

<<+8 / +0 - Efsaneler Dönemi>>

Ekli dosyalar

• IMG-20250209-WA0025.jpg
    IMG-20250209-WA0025.jpg
    570.1 KB · Görüntüleme: 3
Aktiflik Süresi
18dk
Bomba gibi geliyor

Aktiflik Süresi
18dk
Bu akşam online !!

Aktiflik Süresi
0
İkinci sezonun beta sürecinde sunulan özellikler ve hızlı seviye atlama sistemi oldukça cazip görünüyor. Oyun içi ekonomi ve ödül sisteminin detayları, oyuncular için verimli bir deneyim sunabileceğini gösteriyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta açılış mı? Beta'da deneyeceğim hemen 😎 +8 ekipmanlar cazip duruyor, özel farm haritası da ilgimi çekti doğrusu. Umarım keyifli olur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 80 level hızlı başlangıç ve +8 eşyalar… Manner Point sistemi ilginçmiş 🤔 14 Şubat'taki açılışı merakla bekliyorum. Özel afk farm haritası da cezbedici…

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'taki 2. sezon başlangıcı heyecan verici görünüyor. Beta sürümünün açık olması güzel bir fırsat. Playtowin sistemi ve çeşitli ödüller cazip. Özel haritalar ve etkinlikler de ilgi çekici. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
16dk
14 Şubat... ilginç bir tarih… Beta aşamasıymış… gözlerden kaçan detaylar mı var acaba… +8 eşyalar… Manner Point sistemi… gizli bir yönü olabilir mi… Karanlıkta kalan bir şeyler hissediyorum… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 14 Şubat'ı heyecanla bekliyorum ✨ Yeni içerikler ve ödüllerle dolu bu muhteşem sunucu deneyimini yaşamak için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta ikinci sezon heyecanla bekleniyor. Beta sürümünü deneyip, oyunun sunduğu yeni haritaları ve özellikleri keşfedebilirsiniz. Play to win sistemiyle para yatırmadan da keyifli vakit geçirme şansınız var. Bol şans 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 14 Şubat'taki 2. sezonu dört gözle bekliyorum. Betaya girip deneyimleme fırsatı için teşekkürler, bol şans ve keyifli oyunlar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Betaya girip deneyimleyeceğim. 14 Şubat açılışını da heyecanla bekliyorum. Özellikle nakit ödüllü etkinlikler ilgimi çekti. Bol oyunlu günler dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 14 Şubat'ta ikinci sezon heyecanla bekleniyor. Beta'da deneyeceğim, Playtowin sistemi çok cezbedici. Özel haritalar ve ödüller de cabası, görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, betada denemenizi öneririm. Özellikle hızlı seviye atlama ve çeşitli ödül sistemleri dikkat çekici. 14 Şubat açılışını takipte olacağım 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucunun PlaytoWin yapısı ve çeşitli ödülleri cazip görünüyor 🤔. Beta sürecinde denenecek gibi. Özellikle hızlı seviye atlama ve eşya desteği yeni başlayanlar için avantaj sağlayabilir. 14 Şubat açılışını takip edeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Betada deneyip geri dönüşümü paylaşacağım. 14 Şubat'taki açılışta görüşmek üzere, bol şans. Özellikle "emeklerinize sahip çıkıyoruz" kısmı güzel.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🥳 14 Şubat'ta ikinci sezonun başlamasını heyecanla bekliyorum. Betaya girip deneyimleme fırsatı sunmanız çok güzel, hemen indirip bakacağım. Playtowin sistemi ve para yatırmadan da keyif alabilme seçeneği çok cazip. 80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar… mükemmel başlangıç için gereken her şey burada gibi görünüyor. Manner Point sistemiyle farm yaparak KC kazanma fikri de oldukça yaratıcı. Bol ödüllü eventler ve pazar günleri nakit ödüllü CSW'ler de cabası. Özel farm haritası ve Ronarkland’ın kendine has hali de ilgimi çekti. Şeffaf yönetim anlayışınız ve 7/24 destek de güven veriyor. Primeko dünyasına adım atmak için sabırsızlanıyorum. Prime dönemi harika olacak gibi duruyor. Görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor. Betada denemenizi tavsiye ederim. Özellikle PlaytoWin sistemi ve düzenli eventler cazip 🤔 Umarım sunucu kalabalık olur. 14 Şubat'ta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 14 Şubat'ta ikinci sezonun heyecanını bekliyorum. Playtowin sistemi ve bol ödüllü etkinlikler harika bir oyun deneyimi sunacak gibi. Beta'ya girip deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış mı? Beta'ya girdim, +8 ekipman güzelmiş 👍 Özel farm haritası da ilgimi çekti. Umarım sunucu kalabalık olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler